MVP WINTERSHOW TRENĆÍN 22. 23. 01. 2011

24.01.2011 15:56

Tak a začala výstavná sezóna a my sme vyštartovali na Trenčin z úzkou dušičkou ako to všetko dopadne, lebo nám chýbala sezona na získanie titulu CHSR. Z božou pomocou sa nám zadarilo a splnili sme podmienky pre udelenie titulu Slovenský šampión.Tento úspech je o to cennejší,že sme ho získali v 22mes. Tadynkovho života, čo nie je až také bežné.

 ALE....musím skonštatovať, že toto bola jedna z najnevydarenejších výstav . Hlava na hlave , vstup do kruhu pri vstupe do haly, takže každy návštevník, ktorý vošiel do haly sa zastavil rovno pri našom vstupe do kruhu a my vystavovatelia sme sa len ťažko predierali s našmi psami pomedzi davy ľudí,keďže Nemecká doga sa na ruky  zobrať nedá. Vonku zima,pol deco 1,50€, no fuj....A ešte ako keby to nebolo dosť aj nášmu Tedynkovi ako keby odumrelo tých pár zdravých buniek čo mal a ostali mu len dve (ako naša káááámoška MRAQUE hovorí: jedna na žranie a druhá na nič),chaosil a absolutne bol rozhádzaný.

....Naša výstavná sezóna bude pokračovať na MVP Prešov, skúsime nabehnúť na GRANDA, tak nám držte palce, aby sa nám darilo aspoň tak ako doteraz.

 

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode