EAST CUP 2011 - MVP Prešov - v Košiciach.

22.02.2011 20:51

Je sobota 19.02. a my sa chystáme zajtrta na MVP-čku do Prešova, ktorá bola z dôvodu nedokončenej rekonštrukcie Prešovskej haly presunutá  do Košíc. Schyľuje sa k večeru a my očakávame návštevu z Česka - dve kamošky, Kláru  a Romanu spolu s ich tromi dogami. Dohodli sme sa, že u nás prenocujú a ráno spoločne vyrazíme na výstavu. Je šesť večer, česká výprava práve dorazila, niečo pojeme , popijeme a potom dlho do noci - teda vlastne do rána debatujeme . Nóó..fajn, sú tri hodiny ráno keď sa poberieme spať, aby sme o pol piatej vstávali...vonku posnežilo a mrzne, bude treba ísť opatrne.

Na Liptove zima ako sviňa...v Košicoch vetrisko a zima ako dve svine, hala ako lusk...bez kúrenia, ale aspoň v nej nefúka ako vonku. Parí sa nám od úst, aspoň že sa tu dá kúpíť teplá káva a čaj.

Náš Tedynko v triede šampiónov skončil s výsledkom   Výborný- res.CAC s čím sme  v konkurencií 4-ročného šampióna Archieho aj trocha rátali, takže vcelku spokojní a hlavne unavení odchádzame domov. Víkend bol  vydarený a hlavne veselý aj vďaka super návšteve.                                                                                                                                                                                            

Tyta, Mia a Silvio.

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode