24.04.2011 - MVP České Budejovice 2011

25.04.2011 15:19

Uf...pozeráme do mapy...530 km jedna cesta, hmmm no ale poďme skúsiť. Tak sme prihlásili MVP Č.Budejovice, že si na Veľkú noc urobíme výlet.  V sobotu podvečer si idem podriemať a o pol noci vyrážame na južné Čechy. Cesta príjemne odbúda až po Brno. Tam nabehneme na diaľnicu - teda "přátelé, to je něco" za také niečo by sa hanbili aj v Kambodži. Ale prežili sme to, len mi bolo ľúto kolies a náprav na našom aute. Po príchode do Budejovíc zisťujeme, že sme opäť prví ( ako v Poľsku ) teda pred zamknutou bránou č.3 výstaviska Země živitelka.

Inak, výstavisko je pekné, veľké a najviac sa nám páčilo to, že samotný kruh bol veľký, všade plno miesta, diváci prakticky oddelení od vystavujúcich, auto  s našimi vecami hneď za chrbátom - no jednoducho jedna s najlepších výstav, aké sme doteraz absolvovali.

Dnes sme v triede otvorenej, rozhoduje pán MVDr. Šťourač a sme v triede štyria. Pán doktor začal dosť "od podlahy" , samé VD. Dnes vo výsledkoch vidím, že udelil 50 %-tám  zúčastnených D alebo VD.    My sme s naším výsledkom spokojní, veď dostať od takej kapacity, ako          p. MVDr Šťourač je ocenenie V2 res.CAC v konkurencií štyroch psov je úspech.

Je pol jednej, rozhodujeme sa či prespať alebo ísť domov - nakoniec padlo rozhodnutie, že ideme domov a tak sme po 6-tich hodinách zasa doma na Liptove.

 

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si webové stránky zdarma!Webnode